donderdag 23 mei 2019

1KM - Foto's maart & april


Dag lieve mensen allemaal!


Hier is Jules weer met leuke foto’s van de klas van jullie kleine, lieve bengel.

Even op een rijtje:
-          carnaval: Gekke hoeden, ons verkleden, gekke schoenen en gekke bekken... en natuurlijk mochten we dansen in de zaal.
-          Thema: gaatje in mijn sok: Oei oei, er zit een gat in mijn sok!!! En niet alleen in onze sok kan een gaatje zitten. We vinden er overal! We kunnen gaatjes stempelen, we spelen 4 op een rij in het klein en in het groot en ja hoor, ook hier vinden we een heleboel gaten. En gaatjes in de kaas.... zitten de muisjes er hier voor iets tussen?
-          Thema: Dottie legt een ei: Er komen echte kippen op bezoek. We stapelen en bouwen met eierdozen. We versieren een paasboom. We moeten eieren tellen en kuikens zoeken en we maken zelf eiersalade. Mmmmm... lekker hoor!
-          Thema: Pasen: Wist je dat Dottie ook chocolade eieren kan leggen? Dat dachten we althans toen we op een morgen in de klas kwamen. Maar het was de paashaas die ons gefopt had. We mochten proeven van de chocolade. We knutselden ook een paashaas (met een buis).
-          Thema: lekker knoeien met de handen: we hebben papier-maché gemaakt en speeldeeg. Vies hoor!!!!
Oepsiepoepsie: Boerin Betty kwam langs in onze school met POK POK, een hele grote vogel.... een hele onbeleefde vogel. Hij had geen manieren. Gelukkig hebben onze kleuters die Pok Pok manieren geleerd: fatsoenlijk eten, niet onbeleefd zijn, niet gooien met speelgoed en delen.
In het eerste kleuterklasje van Messelbroek boffen de juf en Jules toch met zo’n fantastisch lieve kleuters!!!

Foto's zie je HIER!

Lieve groeten van juf Hilde! XXX

Geen opmerkingen:

Een reactie posten