vrijdag 1 maart 2019

1KM - Foto's nov dec & jan


Dag lieve mensen allemaal!


Hier is Jules weer met leuke foto’s van de klas van jullie kleine, lieve bengel.

Even op een rijtje:
-          Pannenkoeken bakken: niet gemakkelijk hoor, maar met de hulp van onze kleuters werden ze overheerlijk!
-          Thema: Sinterklaas: “Zie ginds komt de stoomboot ...” . Ja hoor, er stond een echte boot in de klas en daar zaten een heleboel Pieten in en natuurlijk Sinterklaas. Die Pieten konden pakjes stapelen ... torens zo hoog!!!!
De kleuters maakten een baard van Sinterklaas met scheerschuim en de Pieten met houtskool. Lekker kliederen en kladderen!
Natuurlijk mochten de kleuters hun schoentje zetten. Spannend!! Wat zou er in ons schoentje liggen?
-          Thema: Kerstmis: Kersttijd, wat een gezellige tijd met een heel sfeervol feestje.
-          Thema: Naar de Noordpool: bibberen, koud, .... brrr..... Jules ging naar de Noordpool en ontmoette ijsberen, hij zag iglo’s en heel veel ijs en sneeuw. In onze klas werd het ook een beetje koud: we kregen ook een iglo en we maakten een ijsbeer. We mochten met sneeuwballen gooien en knutselden een sneeuwman met ballen van groot naar klein. We kwamen ook een dier tegen dat niet op de Noordpool woonde, maar helemaal aan de andere kant. Oei, die pinguïn moesten we gaan terugbrengen, naar de Zuidpool.
-          Thema: Jules heeft het koud! : sjaals, mutsen, wanten en handschoenen. Overal in de klas lagen wel dingen waar we het warm van kregen. Er waren zelfs lange en korte sjaals en we moesten in de jassenhoop onze jas terugvinden. Weet je dat onze kleuters zelfs de winterkledingRAP.
-          Thema: Jules is ziek: Natuurlijk werd Jules ziek. Op de Zuidpool had Jules zomerkleren aan i.p.v. een dikke jas en wanten. Hij dacht dat het op de ‘Zuid’pool, lekker warm was. Niet dus en snottebellen, hoesten, niezen, .... alles erop en eraan. Gelukkig werden de kleuters in onze klas echte dokters: ze namen de koorts, keken in de oren en schreven neusdruppels voor. We maakten zelfs een vitaminedrankje.
Dat de windpokken nog niet erg genoeg waren, viel Jules ook nog en brak zijn been. Jules moest in het gips. Ook hier konden we weer op de hulp van onze kleuters rekenen.
In het eerste kleuterklasje van Messelbroek boffen de juf en Jules toch met zo’n fantastisch lieve kleuters!!!


Je moet zeker maar eens naar de FOTO's kijken!

Lieve groeten van juf Hilde! XXX

Geen opmerkingen:

Een reactie posten